Winkelweek de Zonnebloem voor ouderen en gehandicapten

Maandag 22 t/m vrijdag 26 november 2010

Het Makado Centrum organiseert dit jaar voor de 10e keer samen met De Zonnebloem (regio Schagen) van maandag 22 tot en met vrijdag 26 november een speciale winkelweek voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. De Zonnebloem zorgt voor rolstoelen en natuurlijk zijn er voldoende medewerkers aanwezig die assistentie verlenen. Op deze manier worden ouderen en gehandicapten – die zich hebben aangemeld - in de gelegenheid gesteld om gezellig te winkelen in het Makado Centrum. Het middenplein van het winkelcentrum wordt speciaal voor hen ingericht en voor alle deelnemers is er gratis koffie/thee met gebak!

Net als voorgaande jaren is het Makado Centrum gekozen als dé locatie voor de speciale winkelweek. De Nationale Vereniging De Zonnebloem – de bekende vrijwilligersorganisatie met meer dan 1200 plaatselijke afdelingen – is de initiatiefnemer van deze week. Door een samenwerking met G.P. Groot uit Heiloo wordt er een container geplaatst – bij de ingang van het Makado Centrum – met daarin de rolstoelen. Er zijn Zonnebloemmedewerker(sters) die helpen assisteren bij het beschikbaar stellen van de rolstoelen.

Sfeervol middenplein
Het middenplein van het winkelcentrum is voor de ouderen en gehandicapten tijdens ‘winkelweek De Zonnebloem’ gezellig ingericht met een groot terras en de winkeliers trakteren alle deelnemers op koffie/thee met gebak. Maar dat is nog niet alles! Want zo kort voor de Sinterklaasviering zijn er ook enkele Pieten in het Makado Centrum. Tegen die tijd – als Sinterklaas voet aan wal heeft gezet in Schagen – zorgen zij voor het verhogen van de feestvreugde want deze speciale winkelweek mag beslist een feestelijk tintje hebben!

Kom van maandag 22 november tot en met vrijdag 26 november naar het Makado Centrum en geniet mee! Wij zorgen er voor – uiteraard in samenwerking met De Zonnebloem – dat alles in goede banen wordt geleid! Wij hopen dan ook dat alle deelnemende ouderen en gehandicapten prettige en onvergetelijke winkeldagen beleven in het Makado Centrum.