Makado centrum start eerste zaterdag 2011 met Prijzenfestival

ZATERDAG 8 JANUARI VAN 12.00 – 17.00 UUR

Maak kans op één minuut gratis winkelen bij Albert Heijn of één van de andere prijzen. Het wordt een feestelijke start van het nieuwe jaar in het Makado Centrum. Consumenten ontvangen bij hun aankoop op zaterdag 8 januari – ongeacht het bestedingsbedrag - vanaf 9.30 tot 16.00 uur een deelnamekaartje bij alle winkeliers. Hierop moeten de gevraagde gegevens worden ingevuld. De kaartjes kunnen in de actiebrievenbus op het middenplein worden gedeponeerd tot uiterlijk 15 minuten voor iedere trekking. De prijstrekkingen vinden plaats om 13.30 uur en 15.30 uur. Om 16.15 uur is de Grand Finale. De hoofdprijs* is één minuut gratis winkelen en wordt beschikbaar gesteld door Albert Heijn.

Het prijzenpakket bestaat uit leuke prijzen beschikbaar gesteld door o.a. Steps, DiDi, Gapa, Aktiesport, Coloriet, Pearle, Coloriet Man, Sportshop Bouwes, Bruna, Good Looking, Hunkemöller, Gall & Gall, Newws en Van der Veen. De hoofdprijs is één minuut gratis winkelen bij Albert Heijn. Bedrijfsleider de heer Faems zal deze prijs door middel van een cheque overhandigen aan de winnaar van het Prijzenfestival. Het moet toch heerlijk zijn om na de dure feestmaand heerlijk uit je dak te gaan met een minuut gratis shoppen. Het moment waarop de winnaar daadwerkelijk een minuut gaat winkelen wordt nader bepaald. Het Prijzenfestival wordt gehouden vanaf het middenplein van het Makado Centrum.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door winkeliers Makado Centrum en Albert Heijn.

Zaterdag 15 januari van 11.00 – 17.00 uur
Grote uitverkoopmarkt

De uitverkoop is volop begonnen! Op zaterdag 15 januari wordt traditiegetrouw van 11.00 tot 16.00 uur de grote uitverkoopmarkt georganiseerd op het middenplein van het Makado Centrum. Dit is uw kans om te profiteren van de laatste, leukste en spotgoedkope koopjes. Zorg gewoon dat je erbij bent.

*De hoofdprijswinnaar krijgt schriftelijk spelregels voordat hij een minuut gaat winkelen.
Zaterdag 8 januari 2011 - GROTE PRIJZENFESTIVAL in MAKADO SCHAGEN Zaterdag 8 januari 2011 - GROTE PRIJZENFESTIVAL in MAKADO SCHAGEN