Maak jouw eigen Moederdagtaart

Creatief voor de liefste mama

Op zaterdag 11 mei vanaf 10.00 uur staan er veel jonge bakkertjes op het middenplein van het Makado Centrum. Het is een jarenlange traditie. De dag voor Moederdag zijn alle kinderen van Schagen en omstreken uitgenodigd om een taartje te maken voor mama. Het middenplein is speciaal ingericht voor onze jongste bezoekers. Kleine tafeltjes en sierlijke ballonnen maken het plein tot een kleurrijk kinderparadijs.

Onder deskundige begeleiding van de bakkers mogen de kinderen de mouwen opstropen, de bakkersmuts op en aan het werk om een eigen taart te maken. Met heuse slagroomspuit, kleurrijke versiersels, een bakkersdoosje en zachte cake maken ze een verrukkelijke taart. Soms zo lekker dat ze zelf in de verleiding komen om er nu al van te smullen!

De Moederdag taartactie wordt mede mogelijk gemaakt door Wil Beers, dé echte bakker!

Prijzenfestival in mei
Elke vrijdagkoopavond in mei is er een prijzenfestival. Kom lekker winkelen op de koopavond en maak kans op waanzinnige prijzen. De winkels geven elke avond ca. 50 prijzen cadeau. De winnaar gaat huiswaarts met een rijkelijk gevulde boodschappenkar. Zo ga je extra lekker het weekend in!

Op Hemelvaartsdag zijn wij gesloten.