Ondernemers leggen consument in de prijzen!

17-5-2013

Op vrijdag 17 mei is er wederom een gelukkig stel dat het winkelcentrum met volle boodschappen tassen verlaat. Ze zijn meer dan blij met een kar vol lekkers en leuks. Het geluk is niet alleen aan hun kant. Tientallen consumenten werden vanavond blij verrast tijdens het prijzenfestival.

We merken dat het festival wekelijks meer bekendheid krijgt bij de consument. Het plein wordt steeds drukker. De ondernemers geven telkens super toffe prijzen cadeau. Op vrijdag is iedereen in the mood. Elke consument die een aankoop doet wordt eraan herinnerd om de kassabon in te leveren. Niet meedoen is wat de ondernemers betreft een gemiste kans!

Sinds begin mei siert op het middenplein een podium met kleurrijke spandoeken. Op het eerste ogenblik een leuke eye cather. Op vrijdag komt het podium ‘tot leven’. Rond de klok van 18 uur worden de mooiste prijzen uitgestald. Zo gaf Mahieu Wonen vrijdag een prachtige leren poef cadeau.
 
Feestelijke koopavond houdt nog even aan
Elke koopavond in mei wordt een volle boodschappenkar ter waarde van € 200, = verloot.  Meedoen is eenvoudig: doe een aankoop en lever de kassabon, vanaf 15 euro of meer, in bij de stand op het middenplein. Om stipt 19.30 en 20.30 uur zijn de prijstrekkingen. Hierbij moeten winnaars fysiek aanwezig zijn. Anders gaat de beurt helaas voorbij. Het eerstvolgende prijzenfestival in Makado centrum is op de koopavond van vrijdag 24 mei.
 
Het kan niet vaak genoeg gezegd worden. De winkeliers pakken nog twee koopavonden uit met super cadeaus. Het prijzenpakket varieert van parfumpakketten, trolleys, wijnen, champagne, woonaccessoires, lekkere lunch- en dinerbonnen en meer.  Word je al nieuwsgierig? Kom lekker shoppen op de vrijdagkoopavond in mei.

Makado Schagen - Prijzenfestival Makado Schagen - Prijzenfestival