Schagen loopt uit voor prijzenfestival

ingevoerd op 29-5-2013

Op vrijdag 24 mei wint de heer Sribalan uit Schagen de volle boodschappenkar. De 4e blijde winnaar gaat huiswaarts met deze fantastische prijs. Beter en goedkoper kan je het weekend niet beginnen.

Ondanks het slechte weer was er wederom grote belangstelling voor het Makado Prijzenfestival. De reacties van het publiek zijn enthousiast. Zo wordt een avondje winkelen nog leuker, aldus enthousiaste deelnemers, waarvan een enkeling wekelijks terugkeert om mee te spelen. Winkelen en ook nog eens kans maken op fraaie prijzen. Ook dagjesmensen verlaten het winkelcentrum in opperste stemming. Een dame uit Amersfoort lag een dagje met de boot in de buurt. Ze won een waardebon t.w.v. €  50 voor Steps. Ze ging compleet uit haar dak! Een oudere man uit Schagen stond samen met zijn vrouw op het plein. Hij wilde niet meedoen. Een lokkertje met prijzen en de winkans is erg klein waren zijn woorden! Toch besluit hij mee te doen. De meneer won een cadeaubon van Schmalz mannenmode! Resultaat een zeer blijde man en hij vond het direct geen onzinactie meer.

Vrijdag 31 mei laatste prijzenfestival
Nog één avond kans op prijzen

Op vrijdag 31 mei wordt het laatste prijzenfestival gehouden. Hiermee sluiten de winkeliers een succesvolle actie in de maand mei af. Afgelopen maand werden fraaie prijzen verloot. Wilt u nog een kansje wagen? Meedoen is eenvoudig: doe een aankoop op koopavond 31 mei en lever de kassabon, vanaf 15 euro of meer, in bij de stand op het middenplein. Om stipt 19.30 en 20.30 uur zijn de prijstrekkingen. Hierbij moeten winnaars fysiek aanwezig zijn. Anders gaat de beurt helaas voorbij.

Het prijzenpakket varieert van parfumpakketten, trolleys, wijnen, champagne, woonaccessoires, lekkere lunch- en dinerbonnen en meer.  Word je hebberig? Kom lekker winkelen op vrijdagkoopavond 31 mei.