Vreugde bij prijzenfestival

Op vrijdag 31 mei werd het laatste prijzenfestival georganiseerd. De winnares slaakte een kreet van geluk toen haar naam door de speakers klonk. De rijkelijk gevulde boodschappenkar gaat ditmaal naar Heerhugowaard. Als iedereen denkt dat er definitief een eind komt aan het prijzenfestival worden nog enkele cadeaubonnen verloot ter waarde van € 50,=. De presentator heeft de swing te pakken. Het is een klein feestje in het winkelcentrum. Er gaat niets boven het belonen van onze trouwe consumenten!

Goede sfeer
De stemming zat er vrijdag volop in. Deelnemers applaudisseerden voor degene die een prijs won, maar joelden des temeer als de beurt voorbij ging omdat iemand er niet was. Een gehoorde klacht. Het niet aanwezig willen zijn bij de prijstrekking. Dat is erg jammer, want dat was één van de voorwaarden om mee te doen. De trekking van de bonnen door kinderen uit het publiek werd beloond met een lekker ijsje van Smultaria. Volop cadeaus en lekkernijen. Dubbelop pret voor jong en oud.

Voor herhaling vatbaar!
De winkeliers hebben de koopavond een flinke boost gegeven. En dat was nodig. Het is een landelijke tendens dat het winkelgedrag steeds meer verandert. De praktijk wijst uit dat met een wekelijks terugkerend festival, winkelen als extra leuk wordt ervaren. Een groot deel van onze trouwe bezoekers komt met regelmaat winkelen. En als er iets te doen is, komen ze ook graag bij ons aan. Het winkelcentrum staat bekend als dé ontmoetingsplek voor jong en oud. Er is altijd wel iets te beleven. Het winkelcentrum organiseert activiteiten op commerciële hoogtijdagen, maar sluit ook aan bij lokale festiviteiten. De extra promotie van de koopavond is goed in de smaak gevallen. Niet alleen de consument, maar ook de ondernemers kijken terug op een succesvol prijzenfestival. We hopen het festival zeker opnieuw te herhalen.

Het podium op het middenplein maakt plaats voor de eerstvolgende activiteit op zaterdag 15 juni. Dan mogen kinderen vanaf 10.00 uur een boxershort voor papa laten maken.