Week van de Opvoeding

In de week van 6 t/m 12 oktober 2014

In de week van 6 t/m 12 oktober 2014 is de landelijke Week van de Opvoeding. Ook in Schagen is er een programma samengesteld voor ouders, opvoeders en kinderen.

Er worden koffie-ochtenden en dans-activiteiten gehouden in diverse peuterspeelzalen, kook-activiteiten voor jongeren en jonge moeders.

Op 8 oktober. geeft Steven Pont een lezing in Schagen tijdens de Week van de Opvoeding over het thema hechting, met als titel ’Hecht echt’.
Ook op 8 oktober (tussen 14.00 en 16.00 uur) is er een opvoedmarkt in het winkelcentrum Makado in Schagen. Er zijn verschillende activiteiten voor kinderen en ouders. (Speelkoken en schminken, doe de opvoedtest, drink en proef water en thee, en nog meer).

Alle bezoekers van activiteiten of afspraken in het Centrum voor Jeugd en Gezin tijdens de Week van de Opvoeding, krijgen een opvoedgeschenk. Dit is een ‘Avonturenslinger’, waarmee je nu kan bouwen aan herinneringen voor later. Het opvoedgeschenk is bedacht en ontwikkelt door Steven Pont.

Kijk voor het volledige programma van de Week van de Opvoeding in Schagen op www.cjgschagen.nl (http://www.cjgschagen.nl)

De Week van de Opvoeding in Schagen wordt georganiseerd door de gemeente Schagen/Centrum voor Jeugd en Gezin i.s.m. de GGD, Stichting de Wering, Kern8, Verloskundigenpraktijk NHN, SKRS, Stichting Voor-school, Sportservice Schagen, MEE, Brijder en JOGG.
Programma week van de opvoeding in Schagen Programma week van de opvoeding in Schagen
Week van de opvoeding Week van de opvoeding
Week van de opvoeding Week van de opvoeding