Speel de coolste games tijdens Nintendo On Tour!

tijdens de koopzondag van 30 november in het Makado Centrum

Dit najaar tourt Nintendo weer door Nederland. Op koopzondag 30 november komen ze naar het Makado Centrum in Schagen, dus kom langs en geniet samen met je vrienden en familie van de vele games.

Super Smash Bros
Op 3 oktober is Super Smash Bros. for Nintendo 3DS verschenen. De beroemdste personages uit populaire Nintendo series, zoals Mario, Donkey Kong, Pikachu, Kirby of Link verlaten hun spel en ontmoeten elkaar om te vechten in de ultieme arena! Wie wordt de allerbeste? Tijdens Nintendo On Tour kun je samen met vrienden en familie de multiplayer-optie van het spel uitproberen of proberen het Nintendo promo-team te verslaan!

5 december a.s. verschijnt Super Smash Bros. ook voor de Wii U en kun je ons ook op deze spelcomputer je vecht skills laten zien.

Pokémon
Om de lancering van Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire van 28 november a.s. te vieren, zetten we ook graag de volledige Pokémon franchise in de kijker! Catch’m all-in een uitdagend grijpspel!

Tijdens Nintendo On Tour worden unieke codes verdeeld waarmee je een Special Demo Version van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire kunt downloaden. Daarnaast kan je tussen 15 oktober en 5 november 2014 ook codes ontvangen om Shiny Gengar te downloaden voor Pokémon X of Pokémon Y. Vraag ernaar bij het promo-team!

Benieuwd wat er verder te beleven valt? Kom dan zeker langs op koopzondag 30 november in het Makado Centrum om heel wat nieuws te ontdekken en leuke give-aways te ontvangen!