Wintermarkt ’s Heeren Loo in Makado Centrum

vrijdag 28 november

Op vrijdag 28 november wordt de 2e editie van de Wintermarkt georganiseerd. Dit keer op het sfeervolle middenplein van het Makado Centrum tussen 16.00 uur en 20.00 uur. De Wintermarkt is een initiatief van Sabrina Weijers en Krista van Aanholt. De dames zijn werkzaam bij dagbesteding ’s Heeren Loo Noordwest-Nederland.
Deze organisatie is gespecialiseerd in de zorg van mensen met een beperking.

Handgemaakte producten en lekkernijen
Op de wintermarkt staan 15 dagbestedingslocaties van diverse zorginstanties uit de regio Noord Holland. De deelnemers zijn mensen met een lichte beperking, die in het dagelijks leven creatieve creaties, lekkernijen en inspirerende handgemaakte producten maken. Deze zijn op vrijdag 28 november te bewonderen en natuurlijk te koop tijdens de Wintermarkt. Zonder twijfel kunt u een leuk cadeautje kopen voor in de schoen of onder de boom.

De deelnemers hebben ontzettend veel zin in deze voor hun belangrijke dag. Wij heten u van harte welkom en verheugen ons op uw komst tijdens deze feestelijke Wintermarkt.

Wie is ’s Heeren Loo Zorggroep?
’s Heeren Loo Zorggroep helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Dat doen ze in heel Nederland met hulp die varieert van lichte ondersteuning aan huis tot intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties. We willen daarin van bijzondere professionele en persoonlijke waarde zijn. Daarom maken we ruimte voor echte ontmoetingen. En luisteren goed naar wensen en verwachtingen van cliënten en hun verwanten. De missie van de zorggroep is om met mensen met een verstandelijke beperking tot hun recht te laten komen.
Wintermarkt ’s Heeren Loo in Makado Centrum vrijdag 28 november Wintermarkt ’s Heeren Loo in Makado Centrum vrijdag 28 november