Santa Run in Schagen

Heb jij je al ingeschreven voor de Santa Run?

Heb jij je al ingeschreven om met je vrienden, collega’s of familie mee te doen aan de Santa Run? Op 21 december zal in de binnenstad van Schagen voor de eerste keer dit gezellige evenement plaatsvinden.

Die dag is het de koopzondag vlak voor de kerstdagen en organiseert de Rotary Schagen de Santa Run. Verkleed als Kerstman/vrouw of kind kun je meedoen aan een 3 kilometer lange route dwars door de stad. Je mag de route hardlopen, maar ook rustig wandelen is mogelijk. Er hebben zich al veel mensen en teams ingeschreven, maar er is nog ruimte voor meer enthousiaste deelnemers.

Klaas Kalverdijk, een van de organisatoren vertelt; “Wij vragen aan iedere deelnemer een inschrijfbedrag van € 10,00. De deelnemer kan zich daarnaast laten sponsoren door familie, vrienden en kennissen. Voor de deelnemers met het meeste sponsorgeld zijn er een mooi e prijzen te verdienen.” Alle deelnemers krijgen een Kerstpak en Kerstmuts plus een tastbare herinnering. En na de run een kop warme chocolademelk bij de cafe’s rond de Markt.

‘Schagen heeft het’ is de hoofdsponsor van dit leuke evenement. Dit is het nieuwe platform waar de Winkeliersvereniging Schagen, het Makado Centrum en de Stichting Evenementen Schagen het gezamenlijke doel hebben om activiteiten te organiseren in, en voor de inwoners van de gemeente Schagen. We zijn verheugd met deze belangrijke sponsor. Tevens worden we financieel gesteund door Rozing Mannenmode en BDO Accountants. Door deze ondersteuning is de opbrengst van de inschrijfgelden volledig voor het goede doel; het Glazen Huis van Schagen FM. Zij zamelen een week lang geld in voor de Voedselbank.

Door de samenwerking met Tas’82 en de Vereniging Verkeersregelaars Schagen is de route eenvoudig te volgen en goed beveiligd. De inzet van deze vrijwilligers is onmisbaar bij zo’n event.

Je kunt er ook bij zijn! Op de website, www.schagen.rotarysantarun.nl (http://www.schagen.rotarysantarun.nl) kan je alle informatie vinden en je inschrijven.
Schrijf je in voor de Santa Run in Schagen Schrijf je in voor de Santa Run in Schagen
Schrijf je in voor de Santa Run in Schagen Schrijf je in voor de Santa Run in Schagen