Duik het nieuwe jaar in!

in Makado Centrum

Op zaterdag 2 januari vieren we de eerste openingsdag van het nieuwe jaar in Makado Centrum Schagen. Dit doen we met een echte Nieuwjaarsduik. Kom jij in zwemkleding naar Makado? De eerste duiker krijgt naast een waarde cheque ook een all-in diner van Smultaria voor twee personen.
 

Trek je badkleding aan

Wie zaterdag 2 januari om stipt 9.00 uur in badkleding voor Smultaria in Makado Centrum staat, maakt kans op een Makado waardebon. Dat is een leuk begin van een nieuw jaar! Maar let op: alleen de eerste twintig badgasten krijgen de waardebon. Voor de rest is er een leuke troostprijs. De duik gebeurt bij gebrek aan zee in een klein opblaasbadje. 

Beschuit met muisjes

Makado opent 2016 niet alleen met een Nieuwjaarsduik. Het nieuwe jaar wordt ook gevierd met beschuit met muisjes, die symbool staan voor geboorte. In dit geval de geboorte van 2016. Kom dus gerust langs bij ons gratis beschuitbuffet om te smullen van dit lekkers en samen met ons nieuwjaarswensen uit te spreken. Het beschuitbuffet is geopend van 11.00 – 16.00 uur. 
 

Gratis chocolademelk

Alle duikers krijgen gratis chocomelk aangeboden. Zo blijf je toch nog een beetje warm!


Uitverkoop

Uiteraard is de uitverkoop volop begonnen, dus ook voor de beste koopjes is Makado Centrum op deze eerste dag van het jaar ‘the place to be’. 
 

Winkeliers wensen u een gezond en sprankelend jaar. 

Duik het nieuwe jaar in in het Makado Centrum Duik het nieuwe jaar in in het Makado Centrum