3e Editie BloemrijkSchagen

Boer Tom opent tulpenpluktuin BloemrijSchagen

In het weekend van 27 en 28 januari wordt de 3e editie van Bloemrijk Schagen georganiseerd in winkelcentrum Makado. Op het middenplein is een tulpenpluktuin waar de dames van handbalvereniging Con Zelo en Hollandia voor alle bezoekers gratis een bos tulpen plukken. De tulpenpluktuin is op zaterdag vanaf 10:00 uur en zondag vanaf 12:30 uur tot en met 17:00 uur geopend. Boer Tom, bekend van het succesvolle programma Boer Zoekt Vrouw, opent de tulpenpluktuin.

BloemrijkSchagen is een initiatief van bloembollenkwekers uit de gemeente Schagen. Samen met bloemisten uit de regio versieren zij het Makado winkelcentrum met prachtige voorjaarsbloemen.

Ook zijn er dat weekend verschillende activiteiten in het thema. Kinderen kunnen zich als tulpje laten schminken, er is een workshop bloemschikken, bezoekers kunnen met het Tulpenmeisje op de foto en maken met hun aankoop kans op verrassende prijzen.

Niet alleen het Makado Centrum staat dit weekend in het teken van de tulp. Ook in de Magnushof wordt voor de bewoners een bloementuin aangelegd met tulpen, hyacinten en narcissen en iedere huiskamer krijgt een bos voorjaarsbloemen op tafel.

Wil je op de hoogte blijven van de details van het evenement, volg dan de Facebookpagina @bloemrijkschagen.

Bloemrijk Schagen in Makado Centrum Schagen Bloemrijk Schagen in Makado Centrum Schagen