Makado Centrum organiseert coole schoolparty

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli

Schagen, 5 juli 2018 - Op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli organiseert het Makado Centrum een coole Schoolparty. Het eind van het schoolseizoen is in zicht en daarmee start de zomervakantie. Voor de kinderen van de basisschool breken spannende tijden aan, want na de vakantie starten ze op het voortgezet onderwijs. Voor deze kinderen organiseren wij vrijdag een sfeervolle disco. Op zaterdag ben je weer welkom om je nieuwe schoolspullen te kopen. En elke kassabon vanaf € 10,- mag draaien aan het Rad van Fortuin. 

 

Schoolparty, vrijdag 20 juli

Op vrijdag 20 juli wordt het Middenplein omgetoverd tot een sfeervol disco plein. Vanaf 18.00-21.00 uur draait DJ Max, zijn er gratis smoothie’s en glittertattoo ’s. Kinderen kunnen door de ouders worden afgezet op het gratis parkeerdak. De dancing girls van Dansschool Rebounce openen de Schoolparty en dansen natuurlijk mee. De smoothie is gratis, maar bij diverse horeca kunnen de kinderen drankjes kopen voor een mooi prijsje.

 

Schoolmarkt, zaterdag 21 juli

Op zaterdag is er een schoolmarkt van 09.00-17.00 uur waar je jouw schoolspullen voor het nieuwe seizoen kunt inslaan. Op hetzelfde middenplein staan diverse ondernemers (Pagina Plukker, Newwz, Vivant) met een coole marktkraam. Doe een aankoop bij één van de winkels en draai aan het Rad van Fortuin. Wie weet heb je prijs!?

 

Winkeliers Makado wensen iedereen een hele fijne zomer.

 

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten in Makado Centrum? Volg Makado dan op Facebook via https://www.facebook.com/MakadoCentrum (https://www.facebook.com/MakadoCentrum) of www.makadoschagen.nl (http://www.makadoschagen.nl)

Schoolparty in het Makado Centrum in Schagen - vrijdag 20 en zaterdag 21 juli Schoolparty in het Makado Centrum in Schagen - vrijdag 20 en zaterdag 21 juli