O kom er eens kijken

Makado Centrum biedt volop Sinterklaaspret

Sinterklaas heeft voet aan wal gezet in het prachtige Schagen. Sint en zijn Pieten zorgen de komende weken voor sfeervolle activiteiten en optredens in het centrum van Schagen en natuurlijk in het Makado Centrum. Op zaterdag 27 november en zaterdag 4 december zijn er volop pieten in de stad. Volop pietenpret dus……..!

Woensdag 24 november om 18.00 uur
Heropening nieuwe Albert Heijn!
Trots zijn wij met de vernieuwde Albert Heijn! Op woensdag 24 november bent u vanaf 18.00 uur van harte welkom in de nieuwe vestiging van AH. De officiële opening wordt verricht door Burgemeester Westerink. Speciaal voor de opening pakt AH uit met optredens van de Westfriese Folklore en de kinderen mogen zaterdag springen op een springkussen. De collega winkeliers rond het middenplein zijn speciaal op deze avond extra open tot 20.00 uur. U kunt dus lekker shoppen bij: Ringfoto Beemster, van der Veen notenbar, De Staffelei, Fresh Food, De Koffiekamer, Sneakers, Techador en Belcompany.

Zaterdag 27 november van 11 – 15 uur
Kinderworkshop Zwarte Pieten schoorsteen maken
Kindjes opgelet! Vandaag ben je van harte welkom bij een leuke creatieve en educatieve workshop. Onder deskundige begeleiding ga jij aan de slag om je eigen schoorsteen te maken. Een kartonnen koker wordt tijdens deze workshop door de deelnemers aangekleed als een echte schoorsteen. Hierop maak jij de mooiste Sinterklaas symbooltjes. Als het werkstuk klaar is wordt deze boordevol gevuld met leuke en lekkere Sinterklaasspulletjes. Echt een Sinterklaasfeestje om dit te maken en te hebben. Sint en zijn pieten zijn ook aanwezig in het centrum van Schagen, dus wie weet komen ze nog een kijkje nemen op het middenplein. Albert Heijn viert de heropening met een springkussen voor de kleintjes!

Zondag 28 november van 12 – 17 uur
Koopzondag met Pietenoptreden
Tijdens de koopzondag kunt u genieten van de muzikale pieten. De leukste Sinterklaashits komen aan u voorbij, terwijl u volop kunt shoppen voor Pakjesavond!

Donderdag 2 en vrijdag 3 december tot 21.00 uur
Sinterklaaskoopavonden
Speciaal voor u is het Makado Centrum extra open op donderdag 2 en vrijdag 3 december tot 21.00 uur. Op donderdag 2 december kunt u van 19.00 – 19.30 uur met een kleine uitloop genieten van het Kinderkoor Juniorpops. Zij zingen de meeste mooie Sinterklaasliedjes uit volle borst. Wedden dat u meezingt!

De winkeliers wensen u alvast een fijne Pakjesavond!