Succesvolle verenigingendag Makado staat weer voor de deur

Kom, kijk en doe mee

Op zaterdag 17 september wordt opnieuw de jaarlijks terugkerende Verenigingendag georganiseerd. De Verenigingendag is inmiddels een begrip in Schagen. Winkelcentrum Makado stelt haar locatie beschikbaar aan 20 verenigingen en stichtingen, die zich presenteren met sportieve, creatieve, muzikale en interessante activiteiten en demonstraties. Een gezellige kennismaking met het rijke verenigingsleven in Schagen.

Deze kennismakingsdag is van 11.00 tot 16.00 uur. Een keur aan verenigingen en stichtingen promoten zichzelf. De Verenigingendag wordt gehouden in het hele Makado Centrum. Dus op alle pleinen is iets te beleven! Vanaf 11.00 uur starten ook de demonstraties en presentaties. Het publiek kan genieten van country line dance, acro gymnastiek, een demonstratie van de Till Midnight Dancers en nog veel meer. Deze worden door de verenigingen zelf verzorgd. Belangstellenden krijgen interessante informatie, kunnen komen kijken of misschien meedoen, geheel gratis. En leuk voor de kleintjes; ponyrijden voor 1 euro!

Deelnemende verenigingen en stichtingen
Boca-Loho-Foundation, The Dancing Boots, St. Poly-aktief, Waterscouting Vitra Nova Schagen, Stichting Akasha, Schager Gymnastiekvereniging Lycurgus-Advendo, Zwembad de Wiel en Zwemvereniging Aquarius Schagen, Till Midnight Dancers, Seniorenbond ANBO afd. Zijpe en GPZ Gehandicapten Platform Zijpe, Wonen Plus Welzijn, Vrouwen Collectief Schagen, Filmtheater De Luxe, Stichting Sama-Sama Foundation, Volkstuinders Vereniging Schagen, Duikteam Schagen, Stal Hoogwoud, Badminton Club Schagen, Magnus, SBOS, Computer Club Schagen, Schager Kunstkring, vv SRC.

Praktisch
Zaterdag 17 september 2011 van 11.00 tot 16.00 uur, middenplein en plein bij ZIZO. De toegang is gratis.

Voor wie nog op zoek is naar een nieuwe hobby of vrijwilligerswerk in de buurt, is de verenigingendag een bron van informatie over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van hobby, sport, vrije tijd en vrijwilligerswerk.

Kortom, opnieuw een gezellige dag voor jong en oud in het Makado centrum. Daar is altijd iets te beleven!

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Jongejan en Partners.