HET REGENT PRIJZEN ELKE KOOPAVOND IN MEI

MAKADO CENTRUM STUNT MET PRIJZENFESTIVAL

De koopavonden in mei worden beslist een feestje. In het Makado Centrum wordt een knallend prijzenfestival georganiseerd waar je blij van wordt. Winkelen op de koopavond is nog nooit zo leuk geweest. In de authentieke stad Schagen is het goed toeven door een grote diversiteit aan winkels en uitgaansgelegenheden. In het hart daarvan ligt het overdekte winkelcentrum Makado waar het door de gastvrije winkeliers, gratis parkeren en gratis WIFI gezellig winkelen is. In mei bezorgen we je graag een onvergetelijke koopavond. Als je komt shoppen vanaf 18.00 uur maak je kans op waanzinnige prijzen.

Wanneer is het prijzenfestival?
In de maand mei, trakteert het Makado centrum het winkelend publiek op een aantal bruisende klantenavonden. Iedere vrijdag, tijdens de koopavond, geeft het winkelcentrum  meer dan 50 prijzen weg. De hoofdprijs is een rijkelijk gevulde boodschappenkar ter waarde van € 200, beschikbaar gesteld door Albert Heijn. Hoe leuk kan je weekend beginnen? Daarnaast is zijn er mooie prijzen en waardebonnen. Kortom, het regent prijzen in het Makado.

Kom winkelen op de koopavond!
Wil je kans maken op één van de prijzen? Kom dan winkelen op de koopavond. Het werkt heel eenvoudig. Je kassabon is het lotnummer. Het aankoopbedrag is minimaal € 15,- per kassabon. In de stand op het middenplein kan je naam en telefoonnummer invullen op de achterzijde van de kassabon. Indien nodig maken we een kopie van uw kassabon. Daarna deponeer je de bon in één van de tonnen.  Er is een trekking om 19.30 en 20.30. Om 19:30 uur is de eerste trekking. Als je tussentijds nieuwe aankopen hebt gedaan kan je de kassabon in ton van 20.30 uur deponeren. Alle prijzen worden verdeeld over twee rondes. Om je prijs in ontvangst te nemen moet je fysiek aanwezig zijn bij de trekking. 

Spelregels prijzenfestival
De actie is op elke koopavond in mei 2013.
De aankoop dient op de koopavond te zijn gedaan.
Alleen kassabonnen met de datum van de trekking zijn geldig.
Kassabonnen worden op bedrag en datum gecontroleerd.
De minimale aankoop is € 15,- per kassabon.
De trekkingen zijn om 19.30 respectievelijk 20.30 uur.
Na de trekking van 19.30 uur wordt de eerste ton geledigd. U kunt meedoen met de trekking om 20.30 uur met nieuwe kassabonnen.
U mag uw kassabonnen verspreiden over de twee tonnen.
Alle bonnen gaan mee voor de hoofdprijstrekking.
Prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld. 
Prijzenfestival Makado Schagen Prijzenfestival Makado Schagen
prijzenfestival Schagen Makado prijzenfestival Schagen Makado