Makado Centrum laat vaders glimmen van trots

ingevoerd op 12-6-2013

Als het aan Makado Centrum ligt, lopen er in Schagen binnenkort een heleboel trotse vaders rond. Het winkelcentrum organiseert op de dag voor Vaderdag een unieke workshop, waar kinderen voor hun vader een eigen, customized boxershort kunnen laten bedrukken. Een origineel vaderdagcadeau voor coole papa’s!

De workshop vindt plaats in Makado Centrum op zaterdag 15 juni tussen 10.00 en 16.00 uur op het middenplein van het winkelcentrum. De hele dag kunnen kinderen hier aanschuiven aan de gezellige tafels, waar ze aan de slag kunnen met hun eigen vaderdagcadeau. Ze mogen zelf een toepasselijke tekst kiezen, die ter plaatse op de boxershort wordt gedrukt. ‘……. is de liefste papa, ‘……..is de beste papa, dat is mogelijk. Uiteraard komt zijn eigen naam er ook op! Doel is natuurlijk om op Vaderdag de vaders van Schagen te laten glimmen van trots.

Succes gegarandeerd
Terwijl de boxershort wordt bedrukt, kunnen de kinderen een mooie kleurplaat maken. Op de afbeelding staat een bodybuilder die papa moet voorstellen. De kleurplaat wordt op het pakketje geplakt en vormt samen met het boxershort een origineel vaderdagcadeau.  Succes gegarandeerd! De kosten voor deelname aan deze leuke workshop bedragen € 5,=. Dit is inclusief boxershort, het bedrukken en de kleurplaat.

Gratis parkeren en gratis Wi-Fi
Het sfeervolle overdekte Makado Centrum in Schagen biedt een divers en uitgebreid aanbod aan winkels en lunchrooms waar iedereen terecht kan voor een dagje onvergetelijk shoppen. Je kunt er gratis parkeren en bezoekers kunnen gratis gebruik maken van het Wi-Fi netwerk voor op hun smartphone, tablet of laptop. In het centrum worden regelmatig activiteiten en evenementen georganiseerd.