Vaderdagactie Makado reikt tot ver over de grens!

ingevoerd op 24-6-2013

Er wordt, in alle vroegte, al ijverig gekleurd op het plein dat speciaal is ingericht voor de Vaderdagworkshop van het Makado Centrum.
De handjes gevuld met de mooiste kleurtjes, zijn de kids geconcentreerd aan het werk om papa het mooiste vaderdagcadeau aller tijden te geven!

Vanaf 10.00 uur stroomden de deelnemers, zaterdag 15 juni, massaal binnen. Onder begeleiding van een professioneel team, kwamen er deze dag de meest prachtige creaties tot stand. Iedereen ontving van het Makado Centrum een blauwe boxershort voor papa die ze persoonlijk mochten voorzien van een tekst. Daarna kleurden de kids dat het een lieve lust was. De tekening, met het thema “papa” werd beplakt op het doosje, dat als verpakking voor de boxershort dient.
Honderden vaders uit Schagen en omgeving en zelfs uit Duitsland zijn die zondag blij gemaakt met dit unieke en persoonlijke cadeau. Het Makado Centrum sluit hiermee wederom een succesvolle actie af en zal, hoewel onzichtbaar, de hippe boxershorts nog regelmatig welkom heten!

Vaders veel plezier met jullie cadeau!