HET REGENT PRIJZEN OP KOOPAVONDEN EN KOOPZONDAG IN MAART

MAKADO CENTRUM STUNT MET PRIJZENFESTIVAL

De koopavonden 21 & 28 maart en koopzondag 30 maart worden beslist een feestje. In het Makado Centrum wordt een knallend prijzenfestival georganiseerd waar u blij van wordt. Winkelen is nog nooit zo leuk geweest. Als u komt shoppen vanaf 18.00 uur en op de koopzondag vanaf 12.00 uur maakt u kans op waanzinnige prijzen.

Het winkelcentrum meer dan tientallen prijzen weg. De hoofdprijs is een rijkelijk gevulde boodschappenkar ter waarde van € 200, beschikbaar gesteld door Albert Heijn. Hoe leuk kan uw weekend beginnen of eindigen?

Kom winkelen op deze koopavonden en koopzondag!
Wilt u kans maken op één van de prijzen? Kom dan winkelen op deze koopavonden en koopzondag. Het werkt heel eenvoudig. U ontvangt bij elke aankoop vanaf € 10,- een kassabon. Op de stand bij Ringfoto Beemster krijgt u op vertoon van uw geldige kassabon van de dag van trekking een deelnemers bon. Deze gaat daarna in de ton. Er is een trekking om 19.30 en 20.30 uur. Op koopzondag 28 maart zijn de trekkingen om 14.00 en 16.00 uur. Alle prijzen worden verdeeld over twee rondes. Om uw prijs in ontvangst te nemen moet u fysiek aanwezig zijn bij de trekking. Alle bonnen gaan mee voor de hoofdprijstrekking. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
HET REGENT PRIJZEN OP KOOPAVONDEN EN KOOPZONDAG IN MAART. MAKADO CENTRUM STUNT MET PRIJZENFESTIVAL HET REGENT PRIJZEN OP KOOPAVONDEN EN KOOPZONDAG IN MAART. MAKADO CENTRUM STUNT MET PRIJZENFESTIVAL