VAKANTIEGANGERS NOORD HOLLAND BELOOND MET KADOBON

Schagen, 3 september 2014

In de maanden juni en juli heeft het Makado Centrum promoteam diverse campings, bunga-lowparken, hotels en stranden met zomerse cadeautjes en een aanlokkelijke uitnodigingen bezocht: wie in Makado Centrum kwam winkelen, maakte kans op een shoptegoedbon van maar liefst 150 euro.

De promotietour liep van 17 juni tot en met 10 juli. In deze periode bezocht het promoteam elke dinsdag, donderdag en vrijdag diverse toeristische trekpleisters aan de Noord-Hollandse kust. Ze hebben een pakket aan coole cadeautjes, zoals frisbees en strandballen uitgedeeld. Bovendien deelden ze 15000 ansichtkaarten uit. Wie een kaart had bemachtigt, kon die komen inleveren in de speciale actiebrievenbus op het middenplein in Makado Centrum.

Afgelopen week kregen de prijswinnaars hun kadobon aangereikt. Met de bonnen kunnen ze naar hartenlust shoppen bij alle winkeliers van het Makado Centrum. Makado feliciteert de winnaars Dhr. D. Schuitemaker, Familie van der Wiel en Mw. M. Krijnders met hun prijs en wenst ze veel shopplezier. Zo werd een vakantie vieren in Noord Holland extra leuk!
Winnaars Promo tour 2014 Makado centrum Schagen Winnaars Promo tour 2014 Makado centrum Schagen
Winnaar Promotour Makado centrum Schagen Winnaar Promotour Makado centrum Schagen
Winnaar Promotour Makado centrum Schagen Winnaar Promotour Makado centrum Schagen