Phone House filialen in Schagen en Anna Paulowna worden Telecombinatie Schagen en Telecombinatie Anna Paulowna

De zelfde locatie, de zelfde service, de zelfde gezichten...

Phone House filialen in Schagen en Anna Paulowna worden Telecombinatie

Vanaf 1 november zal de naam van Phone House niet meer zichtbaar zijn op de filialen in Schagen en Anna Paulowna. Vanaf dan heten de winkels Telecombinatie Schagen en Telecombinatie Anna Paulowna. Cor Posthumus en zijn medewerkers blijven de klanten van hetzelfde onafhankelijk advies voorzien op het gebied van vaste en mobiele telefonie. Voor de nieuwste smartphones, accessoires en het meest voordelige abonnement kan de klant nog steeds in deze winkels terecht. Ook blijven de bekende gezichten van de medewerkers ongewijzigd.

Voor de klanten verandert er niets

De winkels blijven alle verschillende grote netwerken aanbieden, waardoor de klant precies dat abonnement kan kiezen wat het beste bij hem of haar past. Voor alle trouwe reeds bestaande klanten en nieuwe klanten verandert er dus niets. Ze kunnen nog steeds bij Cor en zijn collega’s terecht voor betrouwbaar en onafhankelijk advies en goede service. “Bij Telecombinatie heb ik meer vrijheid om de integratie met fotografie door te voeren. Dit borgt onze plannen om onze toegevoegde waarde in de Noordkop te vergroten. De mix van fotografie en telecom is dan straks vanzelfsprekend. Goede en vriendelijke service blijft hierin natuurlijk het allerbelangrijkste”, aldus Cor Posthumus.

De winkels in Schagen en Anna Paulowna worden eerst tijdelijk aangepast en worden later omgebouwd naar een volledig nieuw interieur, waarbij beleving centraal staat. De winkel in Schagen waar een “shop-in-shop” interieur is gevestigd samen met Ringfoto Beemster, zal als eerste worden omgebouwd.

 

Openingsactie !

De hele maand november gaan we de opening vieren. Als je een abonnement aanschaft of een telefoon koopt van minmaal € 99,00, krijgt je een telefoontasje kado en als extra een tegoed van 50 foto afdrukken ! Op 5,6 of 7 november kunt je in het Makado Centrum een gratis foto laten maken, zodat je deze kunt delen met je vrienden. Je vrienden kunnen dan natuurlijk ook gelijk gebruik maken van de aktie...

 

Lees verder op de site >>> (http://www.beemsterschagen.nl/pg-332-7-74633/pagina/telecombinatie.html)

 

Kijk snel naar de openingsaanbiedingen >>> (http://www.beemsterschagen.nl/pg-332-7-98057/pagina/aktie_-_telecombinatie.html)

 

 

Team Beemster Schagen

Telecombinatie_logo_Anna_Paulowna_Schagen_eronder_FC Telecombinatie_logo_Anna_Paulowna_Schagen_eronder_FC