Streekmarkt in Makado Centrum: vers, verrassend, gezond & heel erg lekker!

In het Makado Centrum in Schagen kan iedereen uitstekend terecht voor de dagelijkse boodschappen. En: gratis parkeren op het ruime parkeerdak!

Allereerst hebben we de vertrouwde supermarkt Albert Heijn. Keurslager Arie Klaver (bekroond met twee sterren) staat garant voor topkwaliteit. Bij Bakkerij Jonker is het smullen: vers brood en tal van hartige en zoete lekkernijen. De geur van de verse noten van Van der Veen ruik je al als je het middenplein oploopt. Bij Tea & Beans vindt u een ruime keus aan ambachtelijke koffie en thee, plus niet versmaden lekkernijen waarmee u een eigen ‘High Tea’ creëert.  Zaterdag 26 maart, speciaal voor Pasen, strijkt de streekmarkt neer in het Makado Centrum. Voor alle paasinkopen bent u in het Makado op het juiste adres.

 

Streekproducten zijn heel erg lekker, vers en gezond. Dat bewijzen de 18 deelnemers van de tweede streekmarkt. Men vindt er lekkernijen als Hollandse aardbeien, super verse asperges, heerlijk zoete frambozen, smaakvolle ambachtelijke kazen, een worstmakerij, de chocoladegigant, kokosbollen en nog veel meer.

De producten worden afgewisseld met streekproducten van de ‘Texelse Schapenboet’, wol uit Enkhuizen, bloembollen, planten en ecologische baby- en kinderproducten.

 

Eieren schilderen voor kids

Wilt u even relaxen tijdens het winkelen? Een heerlijke kop koffie, lekkere lunch of snack bij De Koffiekamer, De Caroussel of Smultaria is dan niet te versmaden. Ondertussen vermaken de kinderen zich bij twee fleurige kramen waar ze gratis een paasei mogen schilderen. Het kunststuk gaat natuurlijk mee naar huis!

Makado Centrum Schagen - Streekmarkt op zaterdag 27 februari - Ben jij een liefhebber van wol Makado Centrum Schagen - Streekmarkt op zaterdag 27 februari - Ben jij een liefhebber van wol
Makado Centrum Schagen - Streekmarkt op zaterdag 27 februari Makado Centrum Schagen - Streekmarkt op zaterdag 27 februari