10e editie Makado Biljarttoernooi

Start 12 april tot en met zaterdag 16 april

SCHAGEN – Het Makado Centrum viert feest! Nog nooit eerder werd in een winkelcentrum voor de 10e keer een biljarttoernooi georganiseerd. Het tiende Open Biljarttoernooi in het Makado Centrum wordt van dinsdag 12 april tot en met zaterdag 16 april in het Schager winkelcentrum gehouden.

 

Vijf dagen lang wordt het middenplein omgetoverd tot een sportparadijs voor de echte biljartliefhebber. Met 9 biljarttafels en 150 deelnemers is de spanning nu al voelbaar. De deelnemers komen uit 36 verschillende steden waarvan het merendeel uit Noord-Holland. Top kaderspelers uit de omgeving zijn Kees Kleibroek, Rob Kok en Tom Stolk. Zij gaan de uitdaging aan met nog 150 andere fanatieke biljarters. Het biljarttoernooi is in de loop der jaren populair geworden en nog elk jaar flink in trek. Het Biljarttoernooi is vaste prik op de jaarkalender van het Makado Centrum en voor de deelnemers een jaarlijks uitje.

 

In aanloop naar het biljarttoernooi gaat een gedreven team aan de slag. Geestelijk vaders van dit succesvolle toernooi zijn John de Wit, Alie en Theo Sneekes en Hans Everkes. Zij zorgen ervoor dat de organisatie vlekkeloos verloopt, dat mag zeker niet onvermeld blijven!

 

Het is en blijft uniek dat het plein van het winkelcentrum doordeweeks wordt omgetoverd tot een speelparadijs voor liefhebbers van de biljartsport. Het toernooi wordt geroemd om de ongedwongenheid, gezelligheid en sportiviteit onder het elkaar. Het winkelend publiek geniet van de sfeer die dan in het centrum heerst. Het toernooi start met voorronden van dinsdag 12 april t/m vrijdag 15 april. De winnaars van deze voorronden spelen zaterdag 16 april de Grande Finale. Het toernooi wordt parallel aan de winkelopeningstijden gehouden. 

open Biljarttoernooi in het Makado Centrum Schagen open Biljarttoernooi in het Makado Centrum Schagen