3e Streekmarkt in Makado Centrum: vers, verrassend, gezond & heel erg lekker!

Zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016

In het Makado Centrum in Schagen kan iedereen uitstekend terecht voor de dagelijkse boodschappen én funshoppen. Bovendien kan je gratis parkeren op het ruime parkeerdak! Shoppen in het Makado blijft verrassend.

 

Iedereen kent de vertrouwde supermarkt Albert Heijn. Tegenover AH is de Keurslager Arie Klaver (bekroond met twee sterren) gevestigd. Zij staan garant voor topkwaliteit. Bij Bakkerij Jonker is het smullen: vers brood en tal van hartige en zoete lekkernijen. De geur van de verse noten van Van der Veen ruik je al als je het middenplein oploopt. Bij Tea & Beans vindt u een ruime keus aan ambachtelijke koffie en thee, plus niet versmaden lekkernijen waarmee u een eigen ‘High Tea’ creëert. De lekkerste kippetjes en oosterse gerechten koop je bij Fresh Food Poeliers. Kortom, de food is goed vertegenwoordigd in het Makado Centrum. En omdat food helemaal hot is organiseren wij op zaterdag 25 en zondag 26 juni de 3e streekmarkt.

 

Streekproducten zijn natuurlijk erg lekker, vers en gezond. Dat bewijzen de deelnemers van de derde streekmarkt. Men vindt er lekkernijen als Hollandse aardbeien, kersen, frambozen, ambachtelijke kazen, een worstmakerij, de chocoladegigant, kokosbollen en meer.

 

Eigen gemaakte olijfolie , imker demonstratie
Marjon van ”Uit eigen streek” uit Wieringen heeft lekkere streekproducten. Dit weekend neemt ze een imker mee voor een bijzondere demonstratie. Rosa Cantos komt langs met eigengemaakte olijfolie en Mohammed heeft voortreffelijke olijven. Alie heeft mooie zelfgemaakte sieraden en kaasplankjes.

 

Proef Spa Fruit

Op zondag 26 juni is er een gratis proeverij van de nieuwste smaken van Spa Fruit. Je mag proeven van 6 verschillende smaken. Een heerlijk drankje voor zomerse dagen. 

Makado Centrum Schagen - Streekmarkt op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016 boordevol leuke en lekkere dingen Makado Centrum Schagen - Streekmarkt op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016 boordevol leuke en lekkere dingen