Promotour Makado Centrum verrast en verblijdt

Deze zomer, die nu eindelijk goed is begonnen, heeft Noord-Holland er een toeristische attractie bij: het Makado Centrum in Schagen! Van woensdag 27 juli tot en met zaterdag 13 augustus toert het Makado-promoteam langs de Noord-Hollandse kust met één duidelijke boodschap: het Makado Centrum maakt iedereen blij!

 

De laatste week van juli en de eerste twee weken van augustus is het Makado-promoteam elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag te vinden op campings, bungalowparken, stranden, in hotels en nog veel meer ‘hotspots’ van Noord-Holland. Ze hebben een pakket aan zomerse cadeautjes bij zich, zoals frisbees, strandballen, coole belleblaas en hippe katoenen tasjes én een aantrekkelijke uitnodiging: wie in Makado Centrum komt winkelen, maakt deze zomer kans op een shoptegoedbon ter waarde van € 100,-.

 

Kick off tijdens Feel Good Market

De promogirls starten onverwacht op 26 juli,  een dag eerder dan verwacht, namelijk op de Feel Good Market bij campingpark De Wielen in Sint Maarten. Deze camping staat sowieso op onze lange tourlijst. We zijn zeer verheugd dat we uitgenodigd zijn op zo’n kleurrijk evenement.  

 

Maandag open om 11 uur en elke maand koopzondag

Het Makado Centrum is elke maandag open vanaf 11.00 uur. Voor de inwoner van Schagen maar ook voor veel toeristen nog meer winkelgemak zo aan het begin van de week. Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Makado Centrum.


Nog meer zomers spektakel in Schagen
Het Makado Centrum is niet de enige plek waar het goed toeven is deze zomer. Er staat genoeg spektakel op het programma voor Schagen, waaronder de West Friese Folklore, 10 donderdagen lang in de maanden juli en augustus. Op dinsdag 2 augustus van 16.00 tot 21.00 uur vindt de jaarlijkse Braderie Schagen plaats. Een reeks van 5 Zomeravondconcerten in Slot Schagen waarvan vrijdagavond 22 juli de eerste met The International Holland Music Sessions. En zondag 24 juli is het Schager Strandspektakel rondom de kerk. Genoeg te doen dus!

 

Over het Makado Centrum

In de authentieke stad Schagen is het goed toeven door een grote diversiteit aan winkels en uitgaansgelegenheden. In het hart daarvan ligt het overdekte winkelcentrum Makado. In dit centrum zijn circa 60 ondernemers gevestigd op het gebied van fashion, horeca en lifestyle.

De vanzelfsprekende gastvrijheid van de winkeliers, de ruime gratis parkeergelegenheid en gratis wifi zijn belangrijke kenmerken van dit winkelcentrum, waar elke shopper zich thuis voelt. Of het nu gaat om de dagelijkse boodschappen, of een dagje uitgebreid winkelen!

 

Promotour 2016 - Makado Centrum Schagen Promotour 2016 - Makado Centrum Schagen