INDEPENDENT BOOKSTORE DAY BIJ BOEKHANDEL PLUKKER SCHAGEN

Op zaterdag 14 april 2018

Op zaterdag 14 april 2018 vindt de tweede Independent Bookstore Day in Nederland plaats. Die dag vieren we bij boekhandel Plukker in Schagen de boekwinkel en de lezer. Met speciale uitgaven in gelimiteerde oplagen, prachtige optredens van schrijvers en dichters en bijzondere activiteiten. Gerbrand Bakker uit Wieringerwaard geeft om 14.30 uur een lezing over zijn laatste boek “Rotgrond bestaat niet” over de natuur van o.a. de Kop van Noord-Holland, er is een workshop haken, een voorlees café voor kinderen, een poëzie ontbijt en veel aanbiedingen van recente boeken alleen voor deze dag. Kortom het is de hele dag feest bij Plukker.

 

De hele dag, elk uur van de dag, zijn er gratis lezingen, aanbiedingen en activiteiten bij boekhandel Plukker in Schagen.

 

Het programma:

Poëzie ontbijt (gedichten voordragen) - 9.00 – 10.00 uur
Voorleescafé voor kinderen - 10.00 – 11.00 uur
José Kruijer signeert bij Pagina Plukker - 10.30 – 12.00 uur
Club Geluk aanhaakcafé (workshop haken) - 11.00 – 12.00 uur
10% korting op Lonely Planet reisgidsen - 12.00 – 13.00 uur
10% korting op Engelse boeken - 13.00 – 14.30 uur
Lezing Gerbrand Bakker - 14.30 – 16.00 uur
Borrel ter afsluiting Bookstoreday 2018 - 16.00 – 17.00 uur

 

Bijna tweehonderd boekhandels, verspreid over het hele land, doen mee aan Bookstore Day. Zij ontvangen die dag ruim honderd schrijvers en dichters. Van de winnaar van de Boekhandelsprijs 2018 Murat Isik tot Suzanna Jansen; van kinderboekenschrijvers Tosca Menten en Vivian den Hollander tot Jan Wolkers-biograaf Onno Blom; van winnaar Hans Spitsbaard van Heel Holland Bakt tot Jeroen Siebelink van het Tony Chocolonely-boek.

 

Er zijn ook talloze speciale uitgaven die alleen op deze dag te koop zijn. Het gaat om bijna zeventig exclusieve publicaties, gesigneerde exemplaren en scherp in prijs verlaagde boeken, onder anderen van Alfred Birney en Andy Griffiths, Nigella Lawson, Dan Brown en Paolo Cognetti.

Maar, let op, deze boeken en aanbiedingen zijn alleen op Bookstore Day, op 14  april dus, te koop bij boekhandel Plukker en Pagina Plukker in het Makadocentrum.

Kijk op WWW BOEKHANDELPLUKKER.NL (http://WWW BOEKHANDELPLUKKER.NL)  of www.bookstoreday.nl (http://www.bookstoreday.nl) voor alle speciale uitgaven..

 

 

  

Bookstore day bij Boekhandel Plukker in Makado Centrum Schagen Bookstore day bij Boekhandel Plukker in Makado Centrum Schagen
Bookstoreday bij Boekhandel Plukker in Makado Centrum Schagen Bookstoreday bij Boekhandel Plukker in Makado Centrum Schagen