Proef Makado

29 november tot en met 30 november

Twee dagen vol culinaire inspiratie, lokale lekkernijen en leerzame workshops: op vrijdag 29 november (van 17:00 tot 21:00 uur) en zaterdag 30 november (van 12:00 tot 17:00 uur) organiseert Makado Centrum Schagen het event ‘Proef Makado’.

 

Tijdens het tweedaagse event zullen twee verfijnde chef-koks aanwezig zijn en hun kookkunsten met het publiek delen. Op vrijdag 29 november is chef Danny Jansen aanwezig, bekend van 24Kitchen. Met ingrediënten uit de winkels van Makado Centrum Schagen zal hij een paar heerlijke gerechten voorbereiden. Op zaterdag 30 november is Aram van de Water aanwezig, een Schagenees in hart en nieren en een chef-kok met veel gevoel voor smaak en koken met verse ingrediënten.

 

Daarnaast zullen verschillende winkels en horecagelegenheden in Makado Centrum Schagen tijdens Proef Makado laten zien wat zij te bieden hebben. Er worden activiteiten zoals proeverijen en workshops georganiseerd. Zo organiseert Keurslagerij Arie Klaver proeverijen en kookworkshops met verschillende chefs en laat Tea & Beans ambachtelijke koffiekunsten zien tijdens een demonstratie. Bij Boekhandel Plukker kan men terecht voor een Tony’s Chocolonely proeverij. Laat je inspireren bij Proef Makado: Door het hele winkelcentrum heen valt er veel te proeven en te beleven!

 

Dit valt er tijdens Proef Makado o.a. te beleven:

- Live cooking shows met Danny Jansen (vrijdag) en Aram van de Water (zaterdag)

- Tony’s Chocolonely proeverij van Boekhandel Plukker

- Kookworkshop met verschillende chefs en proeverij van Keurslagerij Arie Klaver

- Ambachtelijke koffiedemonstratie van Tea & Beans

 

En nog veel meer!

proef makado header website proef makado header website