Bert Wagendorp in gesprek met Kitty Mertz

vrijdag 1 september bij Boekhandel Plukker

 

Bert Wagendorp in gesprek met Kitty Mertz over “Kalle” vrijdag 1 september bij Boekhandel Plukker

Op vrijdag 1 september gaat Bert Wagendorp in gesprek met Kitty Mertz van Noordkop Centraal over zijn nieuwste boek ”Kalle”, het vervolg op zijn historische roman ”Phoenix”. Kaartjes zijn te reserveren via info@boekhandelplukker.nl of verkrijgbaar in de boekhandel aan de kassa.

In een vraaggesprek met Kitty Mertz zal Bert Wagendorp verder ingaan op het verhaal van Abel Sikkink. De Amerikaanse Burgeroorlog is inmiddels losgebarsten. Abel trekt samen met zijn vriend Kalle door het westen van Amerika om de gruwelen van het front vast te leggen in foto’s en krantenartikelen. Ondertussen probeert Abel nog steeds achter de waarheid te komen van de ramp met het schip Phoenix en het lot van zijn broer Antonie. Bert Wagendorp neemt de lezer mee in een wervelend verhaal van een journalist in de negentiende eeuw tegen de achtergrond van een verscheurd Amerika en de glamour van de New Yorkse theaterwereld.

 

De boekverkopers van Boekhandel Plukker vinden Bert Wagendorp een genot om te lezen en bestempelen hem als een van hun favoriete auteurs. 

Voor meer informatie www.boekhandelplukker.nl

Reserveren voor het interview met Bert Wagendorp 1 september 19:30 kan via info@boekhandelplukker.nl, kaartjes à 10 euro inclusief consumptie verkrijgbaar in de boekhandel. Lezingen worden gehouden in het CultuurCafé van Boekhandel Plukker. Reserveringen dienen drie dagen van tevoren te worden opgehaald en betaald.

 

Bert Wagendorp Bert Wagendorp
Wagendorp, Bert - Kalle (1) (1)[87] Wagendorp, Bert - Kalle (1) (1)[87]