Extra informatie bouw-update

Na onderzoek en overleg over de wijze van de uitvoering het vernieuwen van het deel van het bestaande parkeerdek bovenaan de hellingbaan informeren we u hieronder.
 
Om dit vóór de komende feestdagen (pasen en valentijnsdag) gereed te hebben én in een zo kort mogelijk tijdsbestek, zal komende maandag 5-2-24 vroeg gestart worden met het slopen van de bestaande betonplaten en betonpoeren (zie in de foto waar dit gebied met geel aangegeven is). Dinsdag komt dan de zogenaamde Isomix isolatieopbouw en deze laag moet na het aanbrengen uitharden voor voldoende stijfheid, waarover dan de dakbedekking gaat en daarop de harde isolatie en parkeertegels. Alles is ingezet en gepland om het parkeerdek op vrijdag 9-2  (voor het weekend) weer open te stellen voor bezoekers. Er wordt door de aannemer langer doorgewerkt, maar let wel dat de isomix ook moet uitharden.
 
Tijdens de periode maandag t/m donderdag is het parkeerdek niet te gebruiken en kan geparkeerd worden op het parkeerterrein aan de achterzijde van AH. Wij zullen in samenwerking met de Gemeente kijken of extra parkeerwachters ingezet kunnen worden.
 
Op vrijdag 9-2 is het nieuwe parkeerdek deel geopend (wat nu gemaakt is) open en kan er gedurende de nog resterende werkzaamheden aan het bestaande parkeerdek geparkeerd.

Parkeerdek MAKADO Parkeerdek MAKADO