Joris Linssen bij Plukker

Een gezellige, muzikale avond met Joris Linssen, Vrijdagavond 12 april 19.30 uur bij boekhandel Plukker Schagen

Joris Linssen, tv-presentator (Taxi) spreekt,  bij boekhandel Plukker op vrijdag 12 april, over zijn boek ”Als je met de stroom meegaat, sta je zelf stil”. In zijn boek beschrijft Joris de avonturen van zijn band Joris Linssen & Caramba en geeft hij de inzichten door die hij opdeed als tv-maker. Hij speelt ook enkele liedjes op de piano en zingt.

 

Joris Linssen deelt op unieke en inspirerende wijze inzichten en lessen uit zijn leven voor en achter de camera. Kom erachter waarom hij echt stopte met Taxi, reis mee op een wonderbaarlijke tournee door Mexico en lees meer over zijn gezin met pleegkinderen.

 

Presentator Joris Linssen maakt al meer dan dertig jaar televisie, en hij is het bekende gezicht van grote successen als Hello Goodbye, Taxi en Boeddha in de polder.
Op humoristische en meeslepende wijze beschrijft Joris in dit boek tal van memorabele gebeurtenissen en bijzondere ontmoetingen uit zijn leven, en deelt hij de inzichten die hij daarbij opdeed. Inspirerend, ontroerend en origineel.

 

Joris schrijft al sinds zijn prille jeugd songteksten en al meer dan 16 jaar columns voor de NCRV-gids. In 2022 kwam  zijn literaire debuut uit, ’Het boek Louis’ en in 2024 volgde zijn tweede boek: Als je met de stroom meegaat, sta je zelf stil. Het belooft een onderhoudende avond te worden.

 

Plukker Joris Linsen Plukker Joris Linsen